12 مهر 1396 - 9:12
شناسه خبر: 6427
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
مصرف سوسیس و کالباس در محرم کم شد
خبرگزاری ایسنا
مجید افلاکی اظهار کرد: میزان تقاضا برای مصرف انواع فرآوردههای گوشتی در ماه محرم و صفر با کاهش حدود ۱۰ درصدی مواجه می شود. البته نمی توان اینگونه تصور کرد که بازار عرضه و تقاضا در این ایام با نوسان مواجه میشود.
وی با بیان اینکه این کاهش نسبی عرضه و تقاضا در ماههای محرم و صفر، در ماههای بعد جبران می شود، افزود: بر اساس میانگین تولید انواع فرآورده های گوشتی طی سه سال گذشته، سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن از این محصولات در کشور تولید میشود و با محاسبه آنها می توان دریافت که ماه هایی مانند محرم و صفر گرچه کاهش مصرف را در پی دارند اما آثار زیانبار و قابل توجهی در بازار عرضه و تقاضا در این ایام ایجاد نمیشود.
دبیر انجمن فرآورده های گوشتی همچنین در خصوص قیمت این محصولات و درخواست برای افزایش قیمت گفت: از اسفند پارسال تاکنون قیمت انواع فراورده های گوشتی تغییر نکرده است و فعلاً برای افزایش قیمت و ارائه درخواست به دستگاه های متولی برنامه ای نداریم، چراکه هنوز صاحبان صنایع به جمعبندی در این زمینه نرسیدند و اگر بخواهند افزایش قیمت را اعمال کنند معمولاً در نیمه دوم سال این اتفاق می افتد.